Kosttilskud til kvinden

Hvis du er du gravid, eller planlægger at blive det inden for den nærmeste fremtid, er det vigtigt at tænke kosttilskud ind i dine daglige rutiner. Både før og under graviditet er det nemlig essentielt, at du får de rette vitaminer. Særligt folsyre, der i gamle dage gik under betegnelsen folinsyre, er et vitamin, der fra naturens side findes i flere fødevarer. Sundhedsstyrelsen anbefaler dog alligevel, at gravide kvinder eller kvinder, der forsøger at blive gravide, tager folsyre som et dagligt kosttilskud for at sikre, at du får tilstrækkeligt med folsyre i forbindelse med graviditet.

Folsyre skaber de bedste forudsætninger

Folsyre er med til at styrke og ruste kroppen til graviditet, så går du med et stort ønske om at blive gravid, kan folsyre være med til at skabe de bedste forudsætninger for dig selv, din krop og dit endnu ufødte barn.

Udover at spise især grøntsager, frugt og lever, der indeholder større mængder af folsyre, anbefaler Sundhedsstyrelsen alle kvinder at tage folsyre fra ønsket graviditet og i hele første trimester af graviditeten. Ganske enkelt for at forberede din krop bedst muligt på den fysiske belastning det er at gennemgå en graviditet og bære på et barn i 9 mdr. med folsyre fra Babyplan får du folinsyre, der ikke indeholder animalsk gelatine.

Babyplan Herbal Fertility Programme 28 dage