Ægløsningstest

Babyplans ægløsningstests, uanset testtype, er brugervenlige og lette at anvende. Babyplans ægløsningstest er alle særdeles velegnede til hjemmebrug, men er fortsat af samme høje kvalitet som de ægløsningstest du kan få foretaget hos egen læge, gynækologi eller købe på apoteket. Babyplans ægløsningstests foretages ved, at du enten dypper teststrimlen eller teststaven direkte i et bæger med urin, eller holder disse direkte i urinstrålen. Herefter vil du inden for meget få minutter få vist resultatet.

Hvordan ved jeg, om jeg har ægløsning?

Når du forsøger at blive gravid, er det relevant at vide, hvornår på måneden du er mest fertil. Som kvinde er du nemlig kun frugtbar i relativt få antal dage i din menstruationscyklus. 24-36 timer før en kvinde har ægløsning, øges koncentrationen af hormonet LH (Luteinizing Hormone), der kan måles i urinen. Det er koncentrationen af dette hormon, som man måler med en ægløsningstest. Kvinder har størst chance for at blive gravide på netop den dag i deres cyklus, hvor ægløsningen finder sted eller dagen før. Med en ægløsningstest fra Babyplan kan du derfor måle LH-niveauet i urinen og på den måde finde ud af, hvornår du har den største chance for at blive gravid.

Hvilken ægløsningstest skal jeg vælge?

Uanset hvilken af Babyplans ægløsningstests du vælger, er kvaliteten og sikkerheden den samme. Det er derfor blot et spørgsmål om, hvorvidt du foretrækker en ægløsningstest udformet som strimmel eller stav. Alle Babyplans ægløsningstest har en følsomhed på 25mlU/ml og har derfor også en nøjagtighed på mere end 99%.

 

Babyplan Herbal Fertility Programme 28 dage