Babyplan hjerte logo

Ærlig og personlig podcast om vejen til graviditet

Venterummet sæson 4

I denne sæson taler Ditte Marie med kvinder som selv har mistet eller har haft svært ved at blive gravide. Der tales om sorgen og de følelser man går igennem nu det hele ser ud til at lykkedes.

Venterummet S4E5
Afsnit 5: Birgit (1 t. 12 min.)

Birgit er kvinden bag Jordemoder.dk, et sted jeg har besøgt på godt og ondt, hvor jeg har fået både gode og dårlige nyheder om mine graviditeter. Vi taler om min kommende fødsel men også om Birgits arbejde i scannings klinikken.

Venterummet S4E4
Afsnit 4: Pernille (1 t. 58 min.)

Pernille har sønnen Mateo, og en lille på vej, men der i mellem har Pernille født Arthur, Noah og Pedro som desværre aldrig fik lov til være i verden med deres forældre. Pernilles fortælling er barsk, men ikke mindst rørende og livsbekræftende på en kamp om at leve, med sorgen hvor den har lov at have sin plads.

Venterummet S4E2

Afsnit 3: Sofie (1 t. 8 min.)

Sofie har selv lyttet til venterummet, her kommer hendes historie om, 3 graviditeter på 10mdr, og en udredning på Vestdansk Center for Gentagne Ufrivillige Aborter i Aalborg. Her er linket vi taler om i afsnittet Foraeldreogsorg.dk

Venterummet S4E2

Afsnit 2: Dorthe (1 t. 9 min.)

Dorthe har været gravid 7 gange, hun har to dejlige børn. Hun siger selv hun har arbejdet sig igennem det med åbenhed og humor, men under sin sidste fødsel kom det hele op til overfladen.

Venterummet S4E1

Afsnit 1: Ditte (1 t. 9 min.)

Ditte, ja det er bare mig. Her kommer min historie endnu engang. Men hvordan er det at være gravid – igen igen – med en ny mand, som ikke har oplevet sorgen og tabene, hvor optimismen er ren og ægte og hvordan nyforelskelsen har udviklet sig mens jeg blev mere og mere deprimeret i min graviditet?

I Venterummet taler vi om alt det, vi normalt ikke deler

I denne sæson taler Ditte Marie åbent om sine erfaringer og tanker i forbindelse med projekt baby – også alt det, vi normalt ikke deler med andre.

Ditte Marie, der er kendt fra tv-serien ’Fede Forhold’ på DR1. Hun har haft 4 ufrivillige aborter før hun blev gravid igen og har netop født en datter.

Dittes datter

Lyt til tidligere sæsoner

Venterummet S3 »

Venterummet S2 »

Venterummet S1 »

Babyplan sponsorerer samtalepodcasten Venterummet.dk, fordi podcasten gennem berigende samtaler sætter ord på de mange følelser, tanker og overvejelser, som rigtig mange kvinder har, men ofte går med helt alene. Podcasten deler samtidig ud af gode erfaringer og nyttig viden.