Babyplan hjerte logo

Om Babyplan

Når store drømme skal gå i opfyldelse er det ofte de små ting, der gør forskellen.
Lad Babyplan hjælpe med at øge dine muligheder for at blive gravid.

Det er stort at blive gravid. Store forventninger, store ændringer, stor mave. For nogle går det nemt med at blive gravid, og for andre skal der lidt planlægning til. Det er helt normalt.

Babyplan er sat i verden for at hjælpe dig med at få graviditetsdrømmene til at gå i opfyldelse. Vi vil være med på hele rejsen, lige fra du planlægger at du gerne vil være gravid til du er blevet gravid.

Tests er en fast del af hverdagen, når du gerne vil være gravid. Graviditetstests, ægløsningstests og sædkvalitetstests. De kommer med både de gode og de mindre gode nyheder og øger chancerne for graviditet. Vores tests er ikke de billigste på markedet, men i stedet får du præcise og effektive tests, personlig kundeservice og masser af råd og vejledning med i købet, som vi ved fra vores kunder er uvurderligt.

Når du forsøger at blive gravid, er det helt normalt at have spørgsmål. Det er et nyt og ukendt område, og du fortjener professionel sparring. Vi har derfor indgået et samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility i København så du kan få rådgivning om fertilitetsvar på alle dine spørgsmål og føle dig tryg.

Babyplan® – Unikt mærke på markedet, som er helt fokuseret på fertiliteten

Pige med babyplan produkterBabyplan tilbyder:

  • Ægløsningstest i pakker med 5, 10 eller 20 stk. som passer til den mængde du har brug for i en cyklus.
  • Graviditetstest, der kan indikere en mulig graviditet op til 4 dage før det forventede tidspunkt for menstruation og har en pålidelighed på over 99%.
  • Sædkvalitetstest, så I helt privat i eget hjem tidligt i forløbet kan finde ud af om der kan være problemer med sædkvaliteten – der er ikke behov for at sende en prøve væk.
  • Folsyre, folsyretilskud til kvinder som planlægger graviditet eller som befinder sig i første trimester af graviditeten.
  • Herbal Fertility Programme. Bygger på klassisk Kinesisk viden om urter og er designet til at genoprette din krops balance og understøtte dine chancer for at blive gravid.
  • Termometer. Med et digitalt termometer får du større indsigt i din menstruationscyklus. Følg med i din temperatur – det kan fortælle dig, hvornår du får ægløsning.
  • Få muligheden for at lytte til din babys hjertelyd derhjemme med din helt egen ultralydsmonitor.

Babyplan er en e-mærket butik

Babyplan.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

Personlig kundeservice

Har du spørgsmål til de råd, vi giver, eller til Babyplans produkter, så spørg vores kundeservice. Vores kundeservice står klar til at hjælpe dig både via chat, e-mail og telefon.

E-mail: info @ babyplan.dk

Vi støtter miljøet!

Hos Babyplan.dk støtter vi op om miljøet ved bl.a. at selektivt udvælge indpakningsmaterialer og ved at fokusere på en klar og effektiv strategi om øget genbrug. Vi vælger forhandlere og samarbejdspartnere der i størst mulig omfang anvender miljøvenlig pakning.

Miljøvenlig pakning

Hvem har skrevet vores artikler?

Her kan du finde oplysninger om forfatterne til artiklerne på Babyplan.dk.

Læs om vores forfattere

Babyplan er ejet af E-Invasion A/S, som har solgt fertilitetsprodukter via Internettet i hele norden og hjulpet deres kunder siden 2003.

Oplysninger om E-Invasion A/S iht. lovgivningen:

E-Invasion A/S (aktieselskab)
Atillerivej 86, 1. sal
2300 København S

CVR 27421369 – etableret 2003

Webshop godkendt af lægemiddelstyrelsen
Webshop godkendt af lægemiddelstyrelsen

Babyplan søger lige nu mikro-influencers