Fertilitetsmonitor

Prøver du at blive gravid? Så kan en fertilitetsmonitor være en stor hjælp! Med Eveline Smart Fertilitetssystem kan du nemt få overblik over dine fertile dage med en app til din smartphone. Appen følger dig og din fertilitet og fortæller dig, hvilke dage du har størst chance for at blive gravid. Med Clearblue Fertilitetsmonitor får du information om din aktuelle cyklus, og foregående seks cyklusser, som kan hjælpe dig til bedre at forstå dit cyklusmønster.

Avanceret fertilitetsmonitor lige ved hånden

At blive gravid kan være en ægte kamp for nogle par. En kvinde har kun omkring 5 frugtbare dage hver måned, og det kan være kompliceret at finde frem til disse dage.

Med Eveline smart fertilitetssystem findes der et avanceret hjælpemiddel til at finde frem til disse dage bedst muligt, og dermed øge chancerne for at blive gravid.

Lav din smartphone om til en fertilitetsmonitor

Eveline monitorsystem er en app der installeres på din smartphone. På den måde har du altid dine data lige ved hånden.

Avanceret analyse

Ved hjælp af mobilens frontkamera analyserer appens algoritme testresultaterne og statusikoner gør det let at forstå. Appen beregner dit næste fertile vindue, gemmer data så du har overblik over din fertilitet og minder dig om dine dage med max fertilitet via push notifikationer.