Hudløst ærlig blog om rejsen til projekt baby

Babyplan sponsorerer bloggen dablog.dk, fordi Julia gennem hudløst ærlige blogindlæg og opslag på Instagram sætter ord på de mange tanker og overvejelser, som hun havde, da hun og hendes partner Henrik kastede sig ud i projekt baby. På bloggen deler Julia sine gode erfaringer, positive og negative stunder.Indlæg 13

Ventetiden er ovre

D.12 september kl.16:41 blev vores datter født. Sund og rask, og helt enormt dejlig. En vellykket graviditet er ovre, og en ny tilværelse som forældre, og som en familie på tre, starter. Og hvor er det altså bare vildt!

Læs med her


Indlæg 12

Imens vi venter: Mine 3 råd til at opnå graviditet

Under alt ventetiden, har jeg tænkt tilbage på tiden inden jeg blev gravid. Hvad vi gjorde og tænkte inden jeg stod med en positiv test i hånden om morgenen d. 23 december.

Læs med her


Indlæg 11

En komplet pakkeliste til fødselstasken

Med en terminsdato der nærmer sig med hastige skridt, er det en god ide at pakke en fødselstaske, som indeholder de ting, som både mor og baby har brug for i forbindelse med fødslen. Få et indblik i indholdet af den lille families fødselstaske og få Julias pakkeliste.

Læs med her


Indlæg 10

Sommer og graviditet

Forestillingerne er mange: varme, sol, is, flagrende sommerkjoler og en smuk skinnende gravid mave – men hvordan er det egentlig at være gravid, når sommeren er på sit højeste? Læs indlægget af Julia Svanholm.

Læs med her

Graviditetstegn


Indlæg 9

Graviditetstegn – eller mangel på samme

Listen over mulige graviditetstegn er lang, men der er ingen garanti for at de alle opleves. Ja, måske oplever du slet ikke nogen, før du står med en positiv graviditetstest i hånden. Julia deler her sine egne graviditetstegn, ligesom hun altid gerne giver råd til at håndtere de mange følelser, som kan opleves omkring test-tidspunktet.

Læs med her

Graviditetstest og ægløsningstest


Indlæg 8

Graviditets- og ægløsningstests

Hvordan er det lige, at de dér graviditets- og ægløsningstests virker,
og hvordan tolker man egentlig et svar? Læs Julias guide til graviditets- og ægløsningstest lige her.

Læs med her


Mentale forberedelser


Indlæg 7

Mentale forberedelser

Det er altid en god ide, at være mentalt forberedt, når der skal
træffes store og livsændrende valg, men kan man forberede sig mentalt på at skulle have et barn? Læs med og få et indblik i Julia og Henriks mentale forberedelser inden de blev gravide med deres første barn.

Læs med her


Forberedelse af kroppen inden graviditet


Indlæg 6

Forberedelse af kroppen inden graviditet

Hvordan forbereder I, som par, jeres kroppe til at lave et barn? Er der nogle anbefalinger, som I skal være opmærksomme på, og hvad siger dem, som har været gravide før?

Læs med her

Dablog - Kvindens cyklus


Indlæg 5

Kvindens cyklus

Kvindens cyklus kan være svær at forstå og ofte er det kun menstruationen som er i fokus. Men kvindens cyklus er meget mere end “blot” en menstruation, og det kan betale sig at lære den at kende – især hvis du og din partner skal til at lave et barn.

Læs med her


Indlæg 4

Hvad koster et barn?

Muligvis en kontroversiel overskrift, og det skal da nok egentlig også omformuleres til “hvad koster det at få et barn”? Få et indblik i Julia og Henriks økonomiske forberedelser og overvejelser inden deres første barn.

Læs med her

Dablog.dk


Indlæg 3

Lidt forberedelse skader jo ikke – så længe det ikke tager overhånd

Hvor meget skal man forberede sig inden en graviditet, og kan man forberede sig for meget? Julia deler i dette opslag hendes tanker om at forberede sig inden en graviditet.

Læs med her


Julia - Dablog.dk


Indlæg 2

Derfor vil Julia gerne dele sin rejse med projekt baby

Julia er gravid for første gang. Hør historien om hvorfor Julia er begyndt at blogge og dele opslag om sin rejse med projekt baby

Læs med her


Dablog.dk


Indlæg 1

Vi venter vores første barn

Ja, den er god nok. Julia og Henrik venter deres første ønskebarn. Læs første indlæg af Julia og glæd dig til at følge hende når hun deler masser af viden om forløbet op til hun blev gravid.

Læs med her

Julia og Henriks rejse med projekt baby

Julia (25 år) og Henrik (30 år) er gravide med deres første barn. Det tog godt 4 måneder og den 23. december 2020 stod Julia med en kæmpe julegave i hånden: Den positive graviditetstest. Følg Julia og Henriks rejse til at blive gravid.God forberedt!

Julia og Henrik de bor sammen i deres ejerlejlighed i centrum af Odense. Henrik er uddannet revisor og er i fast arbejde, og Julia er under uddannelse til bioanalytiker.

Inden de gik i gang med projekt baby havde de gennem 1,5 års tid forberedt sig både økonomisk og mentalt.

Julia droppede p-pillerne i april 2020 og gik straks i gang med at tage vitaminpiller målrettet gravide, som indeholdt de anbefalede 400 µg folsyre. Julia stoppede også med at drikke alkohol fra juni 2020.

Og så alligevel …

På trods af, at Julia og Henrik følte sig godt forberedt, følte Julia, at hun manglede nogen at spejle sig i, som ikke var en veninde. Én, som kunne give råd og vejledning, og som hun ikke kendte privat. Hun søgte på Instagram. Her fandt hun enten ærlige kvinder, som var flergangsmødre, eller seje og ærlige kvinder, som var i fertilitetsbehandling.

Julia manglede én, som i bund og grund var det samme sted som hende. En kvinde, som skulle i gang med projekt baby, eller én, som ville dele sine erfaringer fra start til slut. Én, som hun ville kunne spejle sig i og få inspiration fra, og én, som ville dele både de negative og de positive stunder både før, under og efter graviditet.

Derfor kan du følge Julia på Babyplan.dk 


Julia fandt aldrig nogen på Instagram, som kunne tilbyde dét hun ønskede sig. Hun besluttede sig derfor for at være en støtte for andre kvinder, som planlægger at gå i gang, eller som er gået i gang med at lave deres første barn. Hun har derfor indgået et samarbejde med Babyplan.

“Babyplan har hjulpet os til at føle os mere trygge i den første tid, da jeg ved, at vejledningen og produkterne er reelle. Jeg vil gerne hjælpe andre, som er eller kommer til at være i min egen situation og her er Babyplan et godt match, fordi det også handler om at dele viden og sætte fokus på rejsen sammen.”

Følg Julia Svanholms rejse til en baby

Du kan følge Julia Svanholm her på Babyplan.dk og på bloggen dablog.dk, hvor hun skriver hudløst og ærligt om hendes og Henriks oplevelser.

Du er mere end velkommen til at kontakte Julia, hvis du selv står med nogle spørgsmål. Julia er også aktiv på Instagram, hvor temaerne på hendes blog går igen.

 

Følg hende her:Følg os på Instagram@julia_svanholm