Graviditetstest

Babyplan forhandler flere typer af graviditetstests, bl.a. såkaldte ”tidlige graviditetstests” som kan påvise en graviditet op til 5 dage før forventet tidspunkt for menstruation. Babyplan er derfor et revolutionerende brand på det nordiske marked, da Babyplans tidlige graviditetstests kan teste for graviditet tidligere end almindelige graviditetstests.

Babyplan tilbyder udover de tidlige graviditetstest også almindelige graviditetstests samt digitale graviditetstests. Du kan vælge en pakke kun med graviditetstests eller købe dem i et testsæt, hvor du også får Babyplan ægløsningstest og folsyre med i købet til en lavere pris.

Hvilken testtype skal jeg vælge?

Babyplan forhandler 4 forskellige typer af graviditetstests. Babyplans Graviditetstest og Babyplans Tidlig Graviditetstest kan begge være udformet enten som en strimmel eller som en stav.
Uanset hvilken testtype du vælger, får du med en graviditetstest fra Babyplan hurtigt svar på, om du er gravid.

Hvordan bruger jeg en graviditetstest fra Babyplan?

Hvordan graviditetstesten skal bruges afhænger af, om du vælger en graviditetstest udformet som en stav eller strimmel.

En graviditetstest-strimmel fra Babyplan virker ved, at du først opsamler lidt urin i et bæger. Efterfølgende skal teststrimlen blot dyppes direkte ned i urinen. En teststrimmel fra Babyplan er den testtype, der giver dig det hurtigste resultat. Allerede efter omkring 60 sekunder vil du få vist resultatet på graviditetstest-strimlen.

Med en graviditetstest-stav fra Babyplan er selve teststrimlen indkapslet i et plasthylster, så du kan tisse direkte på graviditetstesten. Ved denne type graviditetstest er det derfor ikke nødvendigt at opsamle urinen først. Derfor er en graviditetstest-stav fra Babyplan særdeles hygiejnisk og brugervenlig.

Hvordan virker en graviditetstest?

Babyplans Graviditetstests og Tidlig Graviditetstests fungerer alle ved at måle, om der findes graviditetshormon i din urin. Graviditetshormonet udskilles allerede ganske gå dage efter kvindens æg er blevet befrugtet af mandens sæd. Alle Babyplans graviditetstests er hjemmetests, og de kan derfor tages hjemme i dine trygge rammer og giver dig svar i løbet af ganske få minutter.