Kosttilskud til manden

I to to a tre tilfælde er mandens sædkvalitet medvirkende til barnløshed blandt par, som forsøger at blive gravide. Mandens livsstil spiller en vigtig rolle i produktionen af sunde sædceller. Her kan kosttilskud være en god start. Det tager tre måneder at lave en ny sædcelle og med livsstilsændringer og de rigtige kosttilskud kan sædkvaliteten forbedres markant.

 

Vidste du, at tre ud af fire mænd kan forbedre deres sædkvalitet med livsstilsændringer?

Bedre sædkvalitet med KRAM

En naturlig måde at opnå bedre sædkvalitet, og dermed øge chancerne for et sundt foster, er ved leve efter de fire faktorer til en sund livsstil, som Statens Institut for Folkesundhed anbefaler.

KRAM står for: Kost, Rygning, Alkohol og Motion.

  1. Kost: at spise en sund og varieret kost, som er rig på fibre, frisk frugt og grøntsager
  2. Rygning: at undgå rygning samt passiv rygning i videst muligt omfang.
  3. Alkohol: at reducere alkoholforbruget til maks. 14 genstande om ugen for mænd (og syv for kvinder).
  4. Motion: at dyrke min. 30 minutters motion hver dag og stræbe efter et BMI på maks. 30. *

* Svært overvægtige mænd har tre gange større risiko for nedsat sædkvalitet og DNA-skader i sædcellerne end normalvægtige mænd.

PUNALPIN – Kosttilskud for sæd

Punalpin er sprængfyldt med naturlige aktivstoffer, som kan få mandens sædceller i topform.

De hemmelige ingredienser i Punalpin er granatæbleekstrakt og galanga, som hhv. rummer de gavnlige aktivstoffer Ellagitanniner og acetoxychavicolacetat (ACA).

Punalpin kommer i pilleform, skal tages morgen og aften (2×2 stk.) i en periode på 90 dage og er resultatet af fem års forskning. Punalpin er testet i et klinisk studie, med positive resultater, og er ganske ufarligt.

Ekstra boost med PUNALPIN PLUS

Ønsker du at tage skridtet videre, fås Punalpin ligeledes i en PLUS-udgave med aronia samt mineralerne selen og zink, der bridrager til hhv. normal dannelse af sædceller samt fertilitet og reproduktion.

Som følge heraf er PUNALPIN PLUS anderkendt som et decideret fertilitetsprodukt til bedre sædkvalitet.

Test din fertilitet med en sædtest

Du kan nemt og sikkert selv teste din sædkvalitet inden for husets fre vægge med en hjemmesædtest og få afklaret hvad årsagen til den udeblivende graviditet kan være lige nu og her. Se vores udvalg af sædkvalitetstest her.