Babyplan hjerte logo

Vil du blogge om Projekt Baby?

Babyplan søger lige nu mikro-influencers med min. 1.000 følgere.

Er du netop gået i gang med Projekt Baby? Ønsker du at lægge din babyplan, og vil du samtidig gerne fortælle om din graviditetsrejse og dele ud af gode råd og erfaringer?

Når store drømme kræver lidt planlægning

For nogle går det hurtigt og nemt at blive gravid, mens andre skal bruge lidt længere tid. Det er ganske normalt – og netop derfor er det en god idé at lægge en plan, så du kan øge chancen for at det lykkes. 

Hos Babyplan vil vi ikke bare sælge en graviditetstest. Babyplan ønsker at støtte og rådgive dig og din partner via artikler og gode råd, så du øger din chance for at blive gravid. Og her er tests og andre fertilitetsprodukter en del af rejsen.

Langt de fleste, der planlægger at få et barn, gør det i hemmelighed. Det gør det svært at spørge veninderne, søskende eller andre til råds. Det betyder, at mange kvinder og deres partner står alene med alle spørgsmålene: Gør vi nu alt det rigtige for at øge vores chance?

Babyplan støtter dig og din partner fra dag 1.

 • Du får gratis rådgivning om brugen af tests og andre fertilitetsprodukter
 • Vi hjælper dig med at indsamle vigtige data om din cyklus
 • Vi kan tilbyde en samtale med en specialist, hvis der går længere tid end forventet
 • Når du er gravid, kan du med Babyplans ultralydsmonitor høre babys første hjertelyd. 

Ja, vi har faktisk tænke på hele rejsen …

Michael, som i 2003 stiftede Babyplan, er selv far til fire og kender i særdeleshed til den rejse, du står overfor. Babyplan er i dag en mindre virksomhed i Norden og har i dag et tæt samarbejde og dialog med førende forskere og fertilitetsklinikker.

Vil du dele din personlige rejse for at blive gravid?

Babyplan søger lige nu mikro-influencers

Fælles for alle kvinder er, at det er en stor beslutning at blive gravid med store forventninger, store ændringer og ikke mindst en stor mave. 

Vi søger dig, som har lyst til at fortælle om din – og gerne din partners – rejse for at blive gravid – og dermed hjælpe andre godt i gang på deres rejse.

Læseren må altså gerne følge din/jeres rejse trin for trin – det vil sige dine tanker, følelser og naturligvis alle dine gode råd om brugen af Babyplans produkter uge for uge. 

Vi tror på, at din historie (en ærlig og personlig beretning) vil give andre kvinder noget at støtte sig op ad.

Du skal derfor have lyst til:

 • at fortælle om din egen rejse (via blog eller video)
 • at afprøve og fortælle om Babyplans produkter
 • at dele ud af gode råd om graviditetstests, ægløsningstest, sædkvalitetstest, kosttilskud m.m. – alt efter din og din partners situation. Fx hvornår du bruger hvilke test? Hvorfor? Og hvad du råder andre til?

OBS! Tanken er, at du skriver ’dagbog’ – dvs. skriver blogindlæg og/eller laver video – undervejs i processen og først offentliggør serien, når du er klar til det. Vi forventer ikke, at du offentliggør blog eller video om din personlige rejse, før du er gravid og har været til nakkefoldsscanning (dvs. når du er 11-13 uger henne i graviditeten).

Det kan Babyplan gøre for dig

 • Du og din partner får gratis Babyplanprodukter i hele forløbet – dvs. ægløsningstest, graviditetstest, kosttilskud, termometer, fertilitetsmonitor, sædkvalitetstest m.m.)
 • Gratis e-bog og artikler om, hvordan du øger din chance for at blive gravid
 • Gratis rådgivning for at øge din chance for graviditet
 • Vi støtter dig som influencer via Babyplans nyhedsbrev som hver måned rammer 3000 danske kvinder og mænd. 

Hvad forventer vi af dig?

Hos Babyplan er det vigtigt, at det føles rigtig for dig at samarbejde med Babyplan. Måske er det også en god idé at spørge din partner, om han/hun er klar til at være med på sidelinjen, inden du kontakter os.

Krav:

 • Du skal naturligvis have lyst af hele dit hjerte til missionen (også helst din partner)
 • Du skal min. have 1.000 følgere
 • Emnet Projekt Baby skal passe godt ind på din blog – og være interessant for din eksisterende målgruppe
 • Du har en stærk SoMe-profil på Instagram, Facebook og måske YouTube m.fl.
 • Du er under 30 år
 • Du skal i gang med Projekt Baby for første gang
 • Du må ikke være i fertilitetsbehandling
 • Du er normalvægtig
 • Du offentliggør min. ét indlæg/video om ugen – og dertil på dine SoMe-kanaler – i perioden til du bliver gravid
 • Vi forventer, at du omtaler Babyplan i en god og konstruktiv tone. 

Har jeg garanti for at blive gravid?

Babyplan kan tilbyde dig test og andre produkter, som kan være med til at øge din chance for at blive gravid. Følger du Babyplans råd kan du også hurtigere afdække om, du/I måske har brug lidt ekstra hjælp til at blive gravid.

Hos Babyplan kan vi dog IKKE garantere, at du bliver gravid.

Vi kan til gengæld henvise dig til dygtige specialister i fertilitet, hvis det viser sig, at det lige netop for dig/jer tager længere tid end planlagt.

Vi vil gerne sikre os, at du har en god oplevelse af Babyplans produkter og dit samarbejde med os. Skulle det vise sig, at du ikke bliver gravid så nemt, som du havde håbet, og du måske ikke har lyst til at fortsætte med at fortælle om din graviditetsrejse, kan du til enhver tid fortryde og ophøre dit samarbejde med Babyplan eller sætte det på pause i en periode.

Du hæfter ikke for din brug af produkter, rådgivning o. lign, som gratis er udleveret af Babyplan, hvis du afbryder forløbet pga. fx ovenstående årsag.

For Babyplan er det derimod vigtigt, at vi kan have en god og positiv dialog også, hvis du vælger at stoppe samarbejdet.


Ja, tak – jeg vil gerne blogge med Babyplan

Har du lyst til at kombinere Projekt Baby med livet som influencer og dele din erfaring og gode råd med andre, så er det nu, du skal slå til.

For at komme i gang med samarbejdet, har vi brug for nogle få oplysninger om dig.

 • Vi vil naturligvis gerne vide lidt om dig som blogger, og hvorfor du gerne vil være blogger.
 • Samtidig har vi brug for nogle personlige oplysninger for at guide dig og evt. din partner bedst muligt til fertilitetsprodukter på din rejse.

Derfor har vi lavet et spørgeskema til dig med i alt 12 spørgsmål. Dine oplysninger bliver naturligvis behandlet fortroligt – læs mere om vores policies her.

Det tager 2-3 minutter at udfylde skemaet. Men gi’ dig gerne tid til at udfylde skemaet, og fortæl meget gerne lidt om dig selv. Svar gerne ærligt på alle spørgsmål, da vi langt nemmere kan hjælpe dig i gang med de rette produkter og give dig den rette rådgivning.

Udfyld spørgeskema »

Kontakt os hvis du har nogen spørgsmål

Hvis du har spørgsmål før du tilmelder dig kan du kontakte os her:

Tlf: 28302830

Mail: info @babyplan.dk