Fertilitetsgel

Prøver du at blive gravid? Med fertilitetsgel kan du øge dine chancer for at blive gravid naturligt. Babyplan Fertilitetsgel er en fertilitetsglidecreme, der forbedrer sædcellernes evne til at svømme og overleve i kvindens krop, og dermed øger jeres chancer for graviditet.

Fertilitetsgel hjælper til naturlig graviditet

Fertilitetsgel fra Babyplan er særligt velegnet til par, der allerede planlægger graviditet. Måske er I først lige gået i gang, måske har I forsøgt at blive gravide i lidt længere tid. Fordelen ved fertilitetsgel er, at den fertilitetsvenlige glidecreme tilfører fugt og smøring, der giver følelsen af lethed og forbedrer komforten ved intim, seksuel aktivitet.

I Conceive Plus fertilitetsgel er der tilsat kalcium og magnesium, der i sig selv er med til at give bedre forudsætninger for sædcellerne. Kombinationen af kalcium og magnesium gør, at mandens sædceller har større mulighed for at overleve i kvindens krop og derved befrugte ægget. Den fertilitetsvenlige glidecreme anbefales af læger landet over samt førende fertilitetsklinikker. Ønsker du er billigere alternativ er Babyplan fertilitetsgel et godt bud. Denne glidecreme er fri for parabener og indeholder ligeledes kalcium og magnesium.