Om Ane Jönsson

Ane Jönsson

Produktrådgiver / Kundservice

Med 15 års erfaring indenfor testning med graviditets- og ægløsningsprodukter hjælper jeg dig gerne når du har spørgsmål om hvordan vores produkter fungerer, din ordre hos os, eller ganske enkelt bare har andre tanker/synspunkter om produktene eller den service vi yder.

Efter afsluttede studier indenfor Livs- og lægemiddelsteknik i 2003, startede jeg hos Clearblue, og fik der en meget grundig uddannelse af hvordan graviditets- og ægløsningstest fungerer, og ikke mindst hvordan og hvornår de bedst bruges.

I årene siden har jeg arbejdet med mange forskellige slags fertilitetsprodukter, og talt med rigtig mange kvinder - og mænd - vedrørende deres brug af fertilitetsprodukter.

Forhåbentlig har jeg kunne give dem en bedre forståelse for, måske ikke bare selve produktet, men også lidt bedre kendskab til den egne kroppen, og hvordan den fungerer når det kommer til fertilitet.

Jeg er gift siden 35 år, har tre børn og fem børnebørn - som alle er en stor kilde til glæde for mig (og min mand), da vi bor ganske tæt på, og har mulighed for at mødes ofte.

Kontakt mig her