Babyplan hjerte logo

Lån en ultralydsmonitor

Hvis du har anvendt et Babyplan Testsæt til at opnå graviditet, kan du kan låne en Babyplan Ultralydsmonitor i 30 dage. Du betaler kun for forsendelse og Babyplan Ultralydsgel, som koster 79 kr.

Hvis du vil have din helt egen Babyplan Ultralydsmonitor koster den 379 kr. inkl. ultralydsgel og levering. Babyplan Ultralydsmonitor kan købes her

Med denne kampagne vil vi gerne give endnu flere af vores kunder muligheden for at lytte til deres babys hjertelyd derhjemme, da det skaber en fin oplevelse for hele familien under graviditeten.

Registrering

Hvis du er blevet gravid skal du kontakte os når du nærmer dig 16. uge. Det er nemlig fra dette tidspunkt i graviditeten, at du kan benytte ultralydsmonitoren til at høre din babys hjertelyd.

Da lån af ultralydsmonitoren er i en periode på 30 dage vil det være ærgerligt at få den før, da der ikke er lige så stor chance for at høre barnets hjertelyd før 16. uge.

Babyplan ultralydsmonitor

  Registrering til lån af ultralydsmonitor

  Udfyld formularen herunder for at registrere dig. Husk at bruge den e-mail adresse du har brugt til at købe Babyplan produkter med. Læs vilkår for lån af ultralydsmonitor herunder.

  Vilkår for lån af ultralydsmonitor:


  Vil du gerne købe den udlånte ultralydsmonitor?

  Hvis du gerne vil købe den udlånte ultralydsmonitor tilbyder vi at du kan købe den til 199 kr.

  Kontakt os hvis du gerne købe monitoren på telefon 70 200 128 eller info@www.babyplan.dk.

  Returnering af ultralydsmonitoren efter 30 dage

  Efter 30 dage sendes eller afleveres (efter aftale) ultralydsmonitoren på nedenstående adresse:

  E-Invasion A/S
  Artillerivej 86, 1. sal
  2300 København S

  Du skal selv betale fragtomkostningerne ved at sende ultralydsmonitoren retur og den skal leveres tilbage i god stand og i æsken den blev leveret i.

  Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.