Gratis babypakker 2019 – til de kære børn og deres forældre

Nybagte og kommende forældre mangler sjældent noget at bruge deres penge på. Det er apoteker, babybutikker og dagligvarebutikker dog heldigvis klar over. Derfor giver de ofte gratis babypakker væk, kvit og frit, til vordende eller nybagte forældre.

Hvor kan man hente gratis babypakker?

Du kan hente de gratis babypakker både i Danmark og på den anden side af Øresund.

I nedenstående kan du læse om, hvor du finder babypakker gratis, når din lille juvel har brug for en ble, vådserviet, sut – eller noget helt fjerde.

Gratis babypakker: BabySam

”BabyBox”. Ordet lyder lovende, og ifølge Danmarks største kæde for babyudstyr, børnetøj og alt til gravide er denne babypakke da også fyldt med goodies af høj kvalitet til junior.

Indholdet af de gratis babypakker varierer dog, så har du et blødt punkt for overraskelser, er denne babypakke måske til dig. Du kan bestille BabySams Babybox her.

Gratis babypakker: føtex

Hos Føtex giver de også gratis babypakker væk, men det kræver dog, at du først tilmelder dig deres nyhedsbrev ”føtex for de små” med gode råd om bleer, allergimærket vaskepulver, babytøj m.m.

Er du villig til at udsætte din mailboks for deres nyhedsbrev, og er du vordende mor, modtager du til gengæld også supermarkedskædens ”baby startpakke”.

Forældre med et eller flere børn i alderen 0-3 år modtager desuden en gratis velkomstgave.

Gratis babypakker: Coop

Coops ”babystartpakke” er betinget af, at du køber for min. 500 kr. samt tilmelder dig deres nyhedsbrev.

Er det acceptable vilkår, kan du se frem til at modtage en komplementær babystartpakke – en regulær kuffert fyldt med alt, hvad en nybagt forælder kan begære i form af salver, vatpinde, lotion m.m.

Gratis babypakke: Bilka

Bilka skiller sig ud fra de øvrige eksempler ved ikke at have en gratis babypakke til rådighed.

Til gengæld kan du, hvis du er medlem af Liberoklubben, modtage en gratis blepakke, som du kan indløse i Bilka. Desuden tilbyder Bilkas Bistro gratis babymad og ble – uden at du skal have pungen op af lommen. 

Gratis babypakker: apotek

Apoteker er garant for kvalitet, og man må derfor formode, at gratis babypakker fra et apotek ikke er nogen undtagelse. Og de har dem da også de fleste steder.

Desværre er det dog ikke muligt at bestille gratis babypakker fra et apotek online, så du må finde vandreskoene frem og selv hente en gratis babypakke i dit lokale apotek.

Gratis babypakke: Sverige

Hvis du har udtømt alle andre muligheder og alligevel er i nabolaget, hvorfor så ikke tage på jagt efter en gratis babypakke i Sverige? I Malmø kan du fx fylde vognen med gratis babypakker fra LloydsApotek og Babyproffsen – og de har sandsynligvis nok til deres skandinaviske brødre også.

Kilder:

https://www.babybox.dk

https://www.foetex.dk

https://www.bilka.dk

https://mad.coop.dk

http://www.babybox.se