Gratis babypakker 2023 – til de kære børn og deres forældre

Nybagte og kommende forældre mangler sjældent noget at bruge deres penge på. Det er apoteker, babybutikker og dagligvarebutikker dog heldigvis klar over. Derfor giver de ofte gratis babypakker væk, kvit og frit, til vordende eller nybagte forældre.

Hvor kan man hente gratis babypakker?

Du kan hente de gratis babypakker både i Danmark og på den anden side af Øresund.

I nedenstående kan du læse om, hvor du finder babypakker gratis, når din lille juvel har brug for en ble, vådserviet, sut – eller noget helt fjerde.

Gratis babypakker: BabySam

”BabyBox”. Ordet lyder lovende, og ifølge Danmarks største kæde for babyudstyr, børnetøj og alt til gravide er denne babypakke da også fyldt med goodies af høj kvalitet til junior.

Indholdet af de gratis babypakker varierer dog, så har du et blødt punkt for overraskelser, er denne babypakke måske til dig. Du kan bestille BabySams Babybox her.

Gratis babypakke: Bilka

Bilka skiller sig ud fra de øvrige eksempler ved ikke at have en gratis babypakke til rådighed.

Til gengæld kan du, hvis du er medlem af Liberoklubben, modtage en gratis blepakke, som du kan indløse i Bilka.

Babypakke: apotek

Apoteker er garant for kvalitet, og man må derfor formode, at gratis babypakker fra et apotek ikke er nogen undtagelse. Og de har dem da også de fleste steder.

Desværre er det dog ikke muligt at bestille gratis babypakker fra et apotek online, så du må finde vandreskoene frem og selv hente en gratis babypakke i dit lokale apotek.

Babypakke fra Babyuniverset.dk

Babyuniversets babypakke indeholder bl.a. gratis milepælskort til graviditeten og A5 plakater.

Bestil babypakken gratis her når du tilmelder dig nyhedsbrevet

Gratis babypakke: Sverige

Hvis du har udtømt alle andre muligheder og alligevel er i nabolaget, hvorfor så ikke tage på jagt efter en gratis babypakke i Sverige? I Malmø kan du fx fylde vognen med gratis babypakker fra LloydsApotek og Babyproffsen – og de har sandsynligvis nok til deres skandinaviske brødre også.

Kilder:

https://www.bilka.dk

https://mad.coop.dk

http://www.babybox.se

https://www.babyhelp.dk

https://babyuniverset.dk