Hvor tidligt kan man mærke til en graviditet?

Kan man mærke befrugtningen og mærker alle det?

En del kvinder hævder at de kunne mærke da ægget blev befrugtet. Om det er sandt eller om det er noget de bilder sig ind kan man ikke bevise, men generelt tror jeg at de fleste ikke ved hvornår ægget blev befrugtet.

Kan man mærke nå ægget sætter sig fast i livmoderen?

Igen så er der ingenting der kan bevises, men der findes kvinder som hævder at de har mærket noget da ægget satte sig fast i livmoderslimhinden. Men de fleste kvinder mærker det bestem ikke.

De kvinder som har følt noget, og fortalt mig om det, fortæller at det føles som en stikkende fornemmelse som varer alt fra et par minutter til en time.

At mærke når ægget sætter sig fast i livmoderen er ret usædvanligt som sagt, og det er ikke noget som man nødvendigvis skal mærke for at alt er ok.

Køb Babyplan Tidlig Graviditetstest her

Køb Babyplan Tidlig Graviditetstest Stav her

Hvad er en gennembrudsblødning?

Mere sædvanligt, selvom det er usædvanligt, er at man får en gennembrudsblødning (nidationsblødning) hvilket sker når ægget sætter sig fast.

Vigtigt at huske på!

Vigtigt at huske på at de fleste ikke ved om de er blevet gravide eller om ægget har sat sig fast. De fleste lever i total uvidenhed indtil menstruationen udebliver eller graviditetstesten viser positiv eller endda senere end det.

» Klik her for at læse mere om tegn på graviditet