En glidecreme der hjælper til på vejen mod graviditet

Normalt danner glidecreme en barriere for sædcellerne til at trænge igennem, og reducerer derfor chancerne for at blive gravid. Specielt de glidecremer der indeholder silicone kan forhindre sædcellerne i at bevæge sig som de ønsker og kan endda reducere deres levetid.

Forskere har derfor fundet en glidecreme som gør det lettere for sædcellerne at komme frem og overleve samtidig med en øget nydelse. Sasmar har udviklet Conceive+ Plus, en glidecreme som øger nydelsen og chancerne for at blive gravid. Glidecremen indeholder kalcium og magnesium som gør sædcellerne stærkere og giver dem en længere levetid. Conceive+ Plus anbefales af læger og sælges i håndkøb på apoteket eller online her.

Hvis du ønsker et billigere alternativ er Babyplan fertilitetsgel til par, der prøver at blive gravide, et godt bud. Denne glidecreme er fri for parabener og indeholder ligeledes kalcium og magnesium.

Hvornår skal man anvende Conceive+ Plus?

Hvis i ønsker at bruge glidecreme og forsøger at blive gravide, øger Conceive+ Plus både chancerne og nydelsen. Glidecremen skal anvendes 10-15 minutter før samleje.

Hvis du har styr på din ægløsning sammen med en fertilitetsglidecreme har du en stor chance for at blive gravid, hvis det er det du ønsker. Du kan holde øje med din ægløsning med en ægløsningstest.

Find tidspunkt for din ægløsning

Find tidspunktet for din ægløsning

Kan jeg anvende Conceive+ Plus hvis jeg ikke ønsker at blive gravid?

Selvfølgelig, Conceive+ Plus kan anvendes selvom du ikke ønsker at blive gravid. Bør dog anvendes sammen med kondom for en sikkerhedsskyld.

Hvad kan jeg gøre for at øge chancerne for at blive gravid?

  • Reducere kaffeindtag
  • Drop det, rygning hos kvinder kan påvirke ægløsningen negativt og hos den rygende mand produceres der færre sædceller.
  • Tænk på din kost, at langsomme kulhydrater og mindre animalsk protein for at øge chancerne.
  • Spis rigeligt med frugt og grøntsager som reducerer risikoen for spontan abort.
  • Tænk over din vægt, undervægt eller overvægt kan give menstruationsforstyrrelser.

Listen kan være længere, hvis i føler i har prøvet det meste, men stadig uden held, er det på høje tid at prøve Conceive+ Plus sammenholdt med kontinuerlig samleje.

Læs mere om de forskellige varianter af Conceive+ Plus her.